Tanju Olcar ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
" Zaten galiba sadece ikimiz kaldık videolar ilerledikçe "
Sildim, yazdıklarımı sildim. Şu son altı ayda yaşadıklarımı anlatsam pehlivan tefrikası olur. Güler misin, ağlar mısın
Tekne Elektrik Sistemleri video serisinin sonuna yaklaşıyoruz. Bu bölümde uygulama tarafını konuşacağız. Konu çok detaylı... biz önemli olan başlıklar ile konuyu toparlamaya çalışacağız. Gelsin bakalım 15inci bölüm. Selametle
Çetin Bağcı’ya teşekkürler. Cevaplamaya çalışayım. 1. Aslında doğru bir noktaya parmak basmış. Videoda bir terminoloji hatası olmuş. Akülerin terminallerini bağlamak için kullanılan “busbar” aküler boyunca uzanan bakır çubuktur. Bu durumda pozitif ve negatif kablolar busbar’lara çaprazlanır. Benim önerim o anlamda bir busbar değil, belki ona power-post denen terminal demek daha doğru olurdu. Daha iyi anlaşılacak resim şöyle Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 2. Kablo borularının HF-FR özelliği olanların renkli olanlarını ben görmedim. Boru demetleri içinde hangisi aradığımız kablo olduğunu bulmak için kablonun her iki ucunu etiketlemek yeterlidir. Selametle