Tanju Olcar ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Ali Zor Korsan, aynı emektar motoru kullanıyoruz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap marş ve servis akülerinizin Ah değerlerini ve tiplerini söylerseniz lütfen
Yeni bir bölüm daha ekledik. Şimdi de teknedeki elektrik standartlarını konuşuyoruz. Vallahi bundan sonraki bölüm ile birlikte işe girişeceğiz sizlerle, herkesle birlikte Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSelametle
Harika Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap şahane bir krimp aleti almışsınız, tebrikler. Kabloları etiketlemek için bir öneride bulunayım haddim olmadan. Malûm her kabloyu iki ucunda da etiketlemek lazım; ister projenizdeki kodlama ile, ister kısa açıklama ile.. netice sizin kablonuz. Kabloların üzerine yapıştırıp uzun yıllar çıkmayacak etiketler ve makinaları pahalı. Ama daha basit şekilde hazırlayacağınız etiketi şeffaf makaron içine alıp sabitleyebilirsiniz. Eğer kullandığınız etiket termal bir kağıt ise makaronu çok yavaş ısıtmak gerekecek. Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Marka söylememiştim ama Dymo’yu kastetmiştim Mehmet Ali Korsan. Dymo etiket kablo kılıfına doğru dürüst tutunamayacak. O bakımdan şeffaf makaronu işaret etmiştim.