0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim kullandığım Bavaria'da 301-302 panel vardı. Toprak hattı motor şasesine bağlıydı diye hatırlıyorum.
Murat Erciyes Bey son videolarından birinde bu konuyu anlattı diye hatırlıyorum.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBenim kullandığım Bavaria'da 301-302 panel vardı. Toprak hattı motor şasesine bağlıydı diye hatırlıyorum. Bir düzeltme yapayım. Bavariada 301 paneli 12V DC, 302 paneli ise 220 V AC için kullanılıyor. 302 panelin girişi sahil elektriğinden olup çıkışlar ise tekne içinde boiler, mutfak ve duşa gidiyor.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBenim kullandığım Bavaria'da 301-302 panel vardı. Toprak hattı motor şasesine bağlıydı diye hatırlıyorum. Bir düzeltme yapayım. Bavariada 301 paneli 12V DC, 302 paneli ise 220 V AC için kullanılıyor. 302 panelin girişi sahil elektriğinden olup çıkışlar ise tekne içinde boiler, mutfak ve duşa gidiyor. Meraktan soruyorum, boiler & mutfak tamam ama duşta 220V AC neden lazım ki?