0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. . A.

Ynt: Akü Seçimi - 2025
« Yanıtla #30 : Ocak 14, 2026, 16:36:51 »
Uzun zamandır bu kadar çok mesajlı bir konu olmamıştı. Forumu hareketli görmek beni sevindiriyor. Sanırım elektrik herkesin ortak derdi olduğu için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Genel olarak Çinli markalarda benim tavrım, telefon bardak tutucu vs. gibi kriz çıkarmayacak plastik ürünlerde Çinliler (temu - n11 vs.) tercih edilebilir. Zaten bu tarz ürünlerde Çinli olmayan yok gibi.
Elekronik konusunda ise kaliteli Çinli markalar fiyat performansa oynuyor, düzgün dökümantasyon (DS) varsa ben üzerine biraz düşünüyorum, genelde de alıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Eski konularda reklam olmayan paylaşımlara izin veriliyordu, yine moderasyon izin verirse belki marka-güven indeksi tarzı paylaşımlar yapılabilir?
Kutu açılışı tadında konular da olabilir, bu ürünü şu sebeple, şuradan, şu kadara aldım, memnunum vs gibi..
Bazı konularda neyse ki victron / mastervolt gibi artık standart olmuş markalar var, modele karar verip güvenle alabiliyoruz, ama mesela akü konusu çok karışık. Son dönemde servis aküsü yenileyenler, yenilemeyi düşünenler paylaşım yapsa / anket doldursa (Servis akümü 1- yeniledim:agm, 2- yenileyecegim:agm, 3- yeniledim:lifepo4, 4- yenileyecegim:lifepo4 vs gibi. ) harika olurdu.

Murat Erciyes kaptanıma her zamanki gibi teşekkürlerle, jel akü konusu artık sanırım kapandı.
Ben de agm ve lifepo4 (lifepo ağır basıyor) arasındayım.

Selamlar.
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2026, 16:38:23 Gönderen: Aykut Alper »
*

Ö. Ö.

« Yanıtla #31 : Ocak 15, 2026, 12:30:33 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Eski konularda reklam olmayan paylaşımlara izin veriliyordu, yine moderasyon izin verirse belki marka-güven indeksi tarzı paylaşımlar yapılabilir?
Bu konuda forumda tek kriterimiz markadan bahsederken "ticari itibarı zedeleme" noktasına gelmemek.
Zira bu durumda korsanların yazdıkları (haklı haksızdan bağımsız) şeyler nedeniyle forum ile şirketler mahkemelik olabilir, gerek yok.

Her türlü marka model konusunda tecrübeye dayalı bilgi alışverişine sonuna kadar açığız.
yeter ki "merhaba ben ahmet, yeni üye oldum, bu da şirketim, size xx satıyoruz" gibi olmasın!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. E.

« Yanıtla #32 : Dün, 16:46:03 »
:)Milletin teknesini 100 %100 yakacaklarını bildikleri halde nasıl vicdanları el veriyor anlayamıyorum. Milletin gözü dönmüş.
Ahmet abinin teknesine verdik, yanmadı!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap