0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    E. D.

Ynt: Setur Yalova Marina
« Yanıtla #30 : Aralık 23, 2023, 17:51:33 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
   
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ondan sonra "neden denizciliğimiz gelişmiyor!"
Bu kadar konfor varken "neden gelişsin ki!?"  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Elin denizcisi kuzey denizlerinde 6 bofor havada kar yağarken 2m dalgalı kahverengi denizinde tide hesabı yaparken çoluk çocuk motorsuz yelkenli ile marinasına girip çıkarken yardım almıyor!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 
 Özgür hocam, aynı fikirdeyim. Sadece palamar hizmetini kaldırmak değil, mesela yılda 5-6 aydan az denize açılanlara ceza yazılmalı veya teknelerine el konulmalı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Ama yönetici dediğin de Ümit bey gibi olmalı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.

"Bekara karı boşamak kolay" deyimi, "Emekliye denize çıkmak kolay" şeklinde de telaffuz edilebilirmiş.  Yılda 5-6ay charter tekneleri bile denizde kalmıyor el insaf Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Bırak 5-6 ay, 5-6 hafta bile büyük lüks çalışan tekne sahibi için.
Ev halkı isyanlarda, tekne sahibi olduktan sonra Muğla sahil şeridinden başka bir yer göremez olduk diye serzenişte bulunuyorlar aslında haklılar da. Yılda 2 dini bayram tatili, ilave 1 hafta senelik izin, 3-5 de hafta sonu tatili yapıyoruz, ben bunların tamamını  teknede geçirmek istediğim için çoluk çocuğu da peşimden sürüklüyorum.


    Ha ben de onu diyom daa. Neden tekne alıyosunuz kardeşim. Yılda 2-3 haftanız var onun için ölü yatırım yapmaya değer mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap? Üstelik hem tekne fiyatlarını arttırıyosunuz hem de marina fiyatlarını Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Emekli olmayı bekleyin ki o zaman da elden ayaktan düşüp hastalıklarla boğuşmaktan zaten alamazsınız. Böylece marina, barınak derdi, yüksek tekne fiyatları derdi kökten çözülür. Sarı sayfacıların pahalı tekneleri de ellerinde kalır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Oh olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap.


*

    E. S.

Ynt: Setur Yalova Marina
« Yanıtla #31 : Aralık 23, 2023, 18:52:42 »
Bu şartlarda binebilecegimiz tek kayik Charon'un kayığı ki o da bedava değıl Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap



*

    M. T.

Ynt: Setur Yalova Marina
« Yanıtla #32 : Aralık 24, 2023, 07:46:38 »
Tam da kirmizi ile isaretledigim noktadaydik, karsimizda da ( mavi isaretli ) oyle ufak tekne yoktu… marina dolunca anca yemege cikabildik old town a…

ACI Split de bayagi dar bi marina, Korcula kadar olmasa da… Girdigimiz en guzel marina ise Tivattaki Porto Negro. Yepyeni ve cok guzel yapmislar.

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap