0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. Ş.

Ynt: YouTube kanalımız "Deniz Kabuğunda Yaşamak" yayında
« Yanıtla #30 : Ağustos 24, 2025, 11:37:45 »
Değerli Korsanlar merhaba. Sezonun 3 ve 4. videolarımız yayında. Keyifli izlemeler dileriz.

*

E. Ş.

« Yanıtla #31 : Ağustos 31, 2025, 09:12:27 »
Merhabalar, yeni videomuz yayında. Büyükada'da doğup büyümüş Bay Kıriyakos sohbet. Keyifli izlemeler dilerim.

*

E. Ş.

« Yanıtla #32 : Eylül 17, 2025, 15:32:49 »
Merhaba değerli korsanlar, yeni videomuz yayında. Keyifli izlemeler dilerim.

*

K. G.

« Yanıtla #33 : Eylül 20, 2025, 13:52:44 »
Takipteyiz,
Yalnız video aralarını çok açmayalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ş.

« Yanıtla #34 : Eylül 22, 2025, 12:59:59 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Takipteyiz,
Yalnız video aralarını çok açmayalım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kemal korsanım merhaba, her hafta Cuma saat 19.00 da yeni videomuz yayınlanıyor. Keyifli izlemeler dilerim.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. Ş.

« Yanıtla #35 : Eylül 22, 2025, 13:02:08 »
Yeni videomuz "Andros adası 1. Bölüm" yayında. Keyifli izlemeler dileriz.

*

E. Ş.

« Yanıtla #36 : Ekim 08, 2025, 22:17:38 »
Merhabalar, yeni videolarımız yayında. Keyifli izlemeler dileriz.

*

E. Ş.

« Yanıtla #37 : Ekim 16, 2025, 16:26:36 »

Merhaba, yeni videomuz yayında. Keyifli izlemeler dileriz.

*

E. Ş.

« Yanıtla #38 : Aralık 13, 2025, 16:47:29 »

Merhaba, yeni videomuz yayında. Keyifli izlemeler dileriz.

*

Y. M.

« Yanıtla #39 : Aralık 18, 2025, 13:32:21 »
Takipteyiz Emre kaptanım beğenerek izliyorum videolarınızı sizden ufak bir isteğim olacak benim gibi teknesi olmayan bu işe gönül vermiş kişiler için tekne ile iligli biraz daha eğitim amaçlı yanaşmaları ayrılmaları yapılan işlemler arada anlatırsanız çok sevineceğim.

Teşekkür Ederim 
*

E. S.

« Yanıtla #40 : Aralık 19, 2025, 17:09:29 »
Takipteyiz Emre kaptanım beğenerek izliyorum videolarınızı sizden ufak bir isteğim olacak benim gibi teknesi olmayan bu işe gönül vermiş kişiler için tekne ile iligli biraz daha eğitim amaçlı yanaşmaları ayrılmaları yapılan işlemler arada anlatırsanız çok sevineceğim.

Teşekkür Ederim 

Paros Bölüm 1 izlemenizi tavsiye ederim. Yanaşma ayrılma esnasında yapılmaması gerekenler başlığı ile ele alınacak bir video. Dikkat argo ve küfürlü konuşmalar içeriyor, topluluk içinde izlemenizi tavsiye etmem.

Emre Korsanım ürettiğiniz içerikler gerçekten çok kıymetli, severek takip ediyorum bölümlerinizi, yukarda bahsettiğim bölümde de sıkıntılı bir durumda son derece kaba ve agresif insanlara karşı bile sakinliğinizi koruyup efendiliğinizi göstermeniz gerçekten takdire şayan bir hareketti, sizi tebrik ederim.
*

E. Ş.

« Yanıtla #41 : Mart 28, 2026, 11:25:22 »
Efe Kaptanım merhabalar, uzun zamandır siteye girmedim. O yüzden mesajınızı yeni gördüm. Değerli ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle. Emre.
*

E. Ş.

« Yanıtla #42 : Mart 28, 2026, 11:30:08 »
Değerli Korsanlar merhaba, uzun zamandır siteye girmedim. Epey video birikti. Sonuncusu olan "Bosphorus Boat Show" un linkini aşağıda bulabilirsiniz. Diğer videolarımızda kanalımızda yayındadır. Beğenip hype puan verirseniz çok seviniriz. Böylece daha çok denizciye ulaşmış oluruz. Şimdiden iyi seyirler dilerim. Sevgi ve saygılarımla. Emre Şimşek.

« Son Düzenleme: Mart 28, 2026, 11:31:26 Gönderen: Emre Şimşek »
*

E. Ş.

« Yanıtla #43 : Mart 28, 2026, 11:33:12 »

Teşekkür Ederim 
Yavuz bey merhabalar, öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki sezon bu isteğinizi elimden geldiğince yapmaya çalışacağım. Sevgi ve saygılarımla. Emre.
*

N. Y.

« Yanıtla #44 : Mart 28, 2026, 20:01:05 »
Değerli Korsanlar merhaba, uzun zamandır siteye girmedim. Epey video birikti. Sonuncusu olan "Bosphorus Boat Show" un linkini aşağıda bulabilirsiniz. Diğer videolarımızda kanalımızda yayındadır. Beğenip hype puan verirseniz çok seviniriz. Böylece daha çok denizciye ulaşmış oluruz. Şimdiden iyi seyirler dilerim. Sevgi ve saygılarımla. Emre Şimşek.

Özellikle paletli tekne çok ilginçti... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap