0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. Ç.

Yanmar motor takozu
« : Eylül 29, 2022, 01:21:00 »
Merhabalar
30 hp yanmar motorum için motor takozu arıyorum fakat netice alamadım orjinaline ulaşabilme şansımız malesef yok tavsiye edebileceğiz satıcı var mıdır nerden temin edebiliriz Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

R. E.

Ynt: Yanmar motor takozu
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2022, 07:07:25 »

Denpar'da yok mu?

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir sorun, henüz sormadıysanız...

*

E. S.

« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2022, 12:15:01 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Merhabalar
30 hp yanmar motorum için motor takozu arıyorum fakat netice alamadım orjinaline ulaşabilme şansımız malesef yok tavsiye edebileceğiz satıcı var mıdır nerden temin edebiliriz Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Emre Ulucan, Yanmar motor takozlarını üretiyor. Telefonu 0537 442 86 12

*

S. K.

« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2022, 15:53:18 »
Verba Volant Scripta Manent diye bir latince deyiş var; söz uçar, yazı kalır anlamında... Pek çok şey için söylenir bu; bize ise 22 yıl önce staj okulunda "müvekkillerle muhakkak yazılı sözleşmeler yapmamız" konusunda uyarmak için söylenmişti...

Bizim GeKo WhatsApp grupları iyi güzel de, orada sadece söz değil yazı da uçuyor maalesef... Benim yaşadığım motor titremesi günü takoz temini konusunda onlarca faydalı bilgi adres internet sitesi paylaşıldı ama hepsi uçtu gitti...

Kalıcı bilgi paylaşımı için forumun yerini hiçbir mecra tutamıyor...   
*

T. Ç.

« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2022, 13:42:51 »
Emre eralp ulucan beylerden temin edildi kargo aşamasında teşekkür ederim

*

F. Ö.

« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2022, 10:27:12 »
Taktıktan sonra yorumlarınızı da bekliyoruz.
*

T. Ç.

« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2022, 21:25:53 »
Temin süresi söylenenden uzun sürdü 2 tane 75lik 2 tane 100 takoz gelecekti yanlış gönderilmiş bizde farketmedik ustaya verdik taktı fakat vibrasyon kesilmedi o kadar uğraşlara rağmen teknenin sorunu çözülmedi