0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

M. G.

Beneteau First 29 . Yorumlar lütfen
« : Haziran 16, 2024, 16:52:28 »
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım . Ve buradaki usta kaptanlardan çok şey öğreneceğime eminim. Yelkenli hayalimi gerçekleştirmek ve artık sık sık denizde olmak için bütçeme uygun tekneler bakıyorum. Beneteau First 29 1986 model temiz bir tekne var ama bu teke hakkında tecrübesi olan kaptanlarımdan yorumlarını alabilir miyim? Bir de şu anki piyasa şartlarında donanım olarak pek bir eksiği olmayan böyle bir tekneye be aralıkta bir bedel biçersiniz kaptanlarım. Selamlar.
*

R. E.

Ynt: Beneteau First 29 . Yorumlar lütfen
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2024, 18:11:31 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir de şu anki piyasa şartlarında donanım olarak pek bir eksiği olmayan böyle bir tekneye be aralıkta bir bedel biçersiniz kaptanlarım. Selamlar.

Tekne fiyatlandırma konusunda forumda epey yazı-yorum-tartışma var. Elbette nihayetinde alıcı ile satıcı arasında olur son söz ve el sıkışma.
Uzaktan, ilana bakarak bazı şeyler elbette söylenir, zaten marka tekne, yaşı belli, yelken arma donanımı görülür, değerlendirilir. Ama tekneyi görmek gerekir. Üstüne çıkmak, hatta pazarlığı orada yapmak gerekir.

Bir bileni tekneye götürüp göstermeniz, gerekiyorsa profesyonel yardım almanız önerilir.

Kolay gelsin.