0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Detaylı bilgi için teşekkürler. 100 km'yi her gün yapmayacağım ve uzun yol şeklinde değil, aralıklarla, gün sonu toplamı 100 km civarı olacak şekilde yapacağımı düşünüyorum.Benim için asıl olan şehir içi bir Scooter olacak.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapDetaylı bilgi için teşekkürler. 100 km'yi her gün yapmayacağım ve uzun yol şeklinde değil, aralıklarla, gün sonu toplamı 100 km civarı olacak şekilde yapacağımı düşünüyorum.Benim için asıl olan şehir içi bir Scooter olacak.Bu şekilde kullanım kurye kullanımı kadar yorar motoru ve mutlaka ve sık sık her marka ile sorun yaşanır.Yaş 50 olduktan sonra kesinlikle Kasım Mayıs arası kullanılmamalı.Arada istisna ılık ve kuru günler hariç. Güvenilir olması -otobanda-için en az 400cc olmalı. Bu kullanımı sadece Mayıs Kasım arası bile yapsanız her 2 yılda bir yıpranmış motoru daha temizi ile değiştirmelisiniz.Evdeki hesap adrenalin ve tutku değilde trafikten kurtulma daha pratik bir şehir hayatı ekonomik ve hızlı ulaşım üzerine kurgulanmışsa uzun yıllardan beri motora binen-ve hala- biri olarak bu beklentinizin karşılanmadığını gördüğünüzde-ki bu kesin- kolay ve değerine satılabilecek -Yamaha/Honda- bir motor seçin.
50cc motor Hakan abiyi çekmeyebilir. Yokuşlarda Hakan abi sırtına alır onu. 50cc ne yaw. Ondan daha güçlü ayakla itilen scooter var. 50bin lira ama 90km menzili var 100km hız yapıo. Bebek yokuşunu üstünde ben varken 40 ile çıkıo. Acıcık ağır 68kg.