0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

F. S.

Tekne Sigortaları Konusunda Yardım
« : Temmuz 07, 2025, 14:45:49 »
Tüm G.K.'lara merhaba. Günlerdir arama başlığına '' sigorta - tekne sigortası - sigorta poliçesi - v.s. v.s. '' bir çok başlık yazdım , çıkan her başlıktaki her mesajı okudum sanki !!!! Anladığım kadarı ile Hakan Zorlu bey , mesleği de olması nedeni ile konulara tam olarak hakim ve bir çok G.K.'da kendisi ile iletişimi işaret etmiş ancak maalesef kendisine ulaşmak mümkün olmadı ( mesaj attım , işyerini aradım ) , umarım herhangi bir olumsuz durumu yoktur kendisinin.Yaklaşık olarak 6-7 aydan bu yana da , forumda herhangi bir '' sigorta '' konusu açılmamış ( herhalde ben hariç herkes merak ettiği konularda merakını giderdi ! ) Benim merakım da şunlar ;  2008 ile 2012 model arasında ve 9 metre civarında bir motoryat alacağım ancak bu tekne ile genelde Akdeniz içi ve özellikle  Yunanistan anakara ve adalarında olacağım.Tekne Türkiye'de herhangi bir marina bünyesinde olmayacak ancak yaz aylarında Türkiye'de olduğu zamanlarda  korunaklı bir barınakta olacak , kış aylarında ise karada parkta olacak.İhtiyacım olan sigorta sadece '' Yunanistan hükümetinin istediği 3. şahıs mali mesuliyet sigortası ''.Bu konuda , konunun profesyonelleri ve benim durumumu yaşamış ama sorunu çözmüş  olan G.K.'lardan bilgi rica ediyorum.Verilecek cevaplara göre , alacağım teknenin yaşına karar vereceğim.Yardımlarınızı rica ediyorum.
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2025, 14:50:00 Gönderen: Fahri Sargın »
*

H. Z.

Ynt: Tekne Sigortaları Konusunda Yardım
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2025, 17:17:33 »
Fahri kaptan selam,

Özelden iletişim numaramı yolluyorum.

*

Ö. Ö.

Ynt: Tekne Sigortaları Konusunda Yardım
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2025, 01:08:21 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yaklaşık olarak 6-7 aydan bu yana da , forumda herhangi bir '' sigorta '' konusu açılmamış ( herhalde ben hariç herkes merak ettiği konularda merakını giderdi ! )
Tespit güzelmiş!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap