Giriş Yap
Kayıt Ol
Önceki
Sonraki
Giriş Yap
Bağlı kalma süresi:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Giriş Yap
Kayıt Ol
Configuration
Boxed Container
Hide Carousel
Gezgin Korsan
Korsan Kıraathanesi
Güverte Sohbetleri
TC vatandaşı olarak, Hırvatistan bayraklı yat ile İtalya'da uzun süreli kalmak
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ş. U. A.
TC vatandaşı olarak, Hırvatistan bayraklı yat ile İtalya'da uzun süreli kalmak
«
:
Ocak 06, 2026, 17:48:59 »
Selam,
TC vatandaşıyım, Hırvatistan dan, Hırvat bayraklı yat alarak, trieste /İtalya veya Slovenya da bir marinada uzun süreli kalmak istiyorum. Bunun için marina ücretleri dışında extra ücretler, vergiler, harçlar var mı? Vize sorunum yok
Ş. U. A.
Ynt: TC vatandaşı olarak, Hırvatistan bayraklı yat ile İtalya'da uzun süreli kalmak
«
Yanıtla #1 :
Ocak 07, 2026, 09:10:44 »
Kendi soruma ekleme yapayım. Neden böyle birşey düşünüyoruz. Olabildiğince Bavyera/Almanya bölgesine yakın olmak için, çeşitli nedenlerden dolayı. Bunun için en yakın deniz, Trieste ve slovenia. Bu yerlerdeki marinalarda devamlı kalıp, ara sıra Almanya ya en yakın mesafeden gidip gelmek için. Bunun yanı sıra, hep marina da kalacak değiliz. Yat ile gezmek için Hırvatistan kıyıları yakın ve güzel bir bölge. Bundan dolayı hırvat bayraklı olabilir diye düşündüm. Hırvat bayraklı olmanın yıllık vergi, harç vs. Maliyeti ve Hırvat bayraklı olarak İtalya marinalarına /gümrüklerine giriş çıkış maliyetleri. Bu konularda tecrübesi ve fikri olan arkadaşların yorumları olursa gerçekten memnun olurum. Saygılar
Ş. U. A.
Ynt: TC vatandaşı olarak, Hırvatistan bayraklı yat ile İtalya'da uzun süreli kalmak
«
Yanıtla #2 :
Ocak 07, 2026, 16:38:11 »
Son edindiğim bilgilere göre İtalya ve hırvat bayraklı alamıyorum. Polonya (AB ülkesi olma avantajları varmış) bandıralı yapıp, asıl konaklamayı, İtalya Trieste de yapacağım. Oradan Hırvatistan vs. De yakın. Belki yazın 1-2 ay Türkiye , Yunanistan yaparız. Trieste marina ücretleri 400-500 euro aylık. Türkiye'nin yarısı.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »