0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıymetli korsan kardeşler, zaman değişti 3-5 yil önce hic karşılaşmadığı mız konular çıktı ortaya. Geçen yil Akdeniz dönüşü Göcek'de gecelemek istedim. Baktım koyların tamami kictan kara tekne dolu. İnanamadim. Şöyle bir senaryo düşündüm. Diyelim boş bir yer buldum ve bağlanmak istedim . Manevra yapıp iki tekne arasına girmeye çalışırken bir tekneden çıkan şahıs "buraya bağlamayın arkadaşım birazdan gelecek o bağlayacak" dedi. Şimdi soru şu: siz olsanız ne yaparsınız?A-) vazgeçer uzaklaşırim.B-) (olmayan) tabancamı çeker, "savulun ulaaan" yaparım.C-)Baska birşey yaparim (açıklama)Tekrar yaziyorum: bu bir senaryo. Ben alargada kaldım . Zaten hiç yer yoktu.Not:50+ yil oldu denizdeyim. Böyle durumlar son 3-5 yılın olayları. Malum birdenbire toplum olarak çok denizsever (!) olduk.
Tekneden seslenen kişinin tavrına göre değişir.Nazikçe rica ediyor, hevesle arkadaşını bekliyorsa; kırmam, uzaklaşırım.Kaba saba bir ise; huzurum kaçmasın der, uzaklaşırım.Hem kaba saba hem de iyi yarı biriyse; dayaktan korkar, uzaklaşırım.