0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    A. A.

Polonya bayraklı tekne alımı hk.
« : Nisan 17, 2024, 16:48:40 »
Merhaba sevgili korsanlar, konuyu nereye açacağımız bilemedim o yüzden buraya açtım.

Polonya bayraklı bir tekne almak istiyorum turk bir sahibinden. Kendisi şirketini devretmek istemiyor. Benim yeni bir şirket ile Polonya bayragi işlemi yapmam gerekiyor sanırım. Bu konulara hiç hakim değilim. Marinada bir aracı ile konuştuğumda 1900 eur fiyat çıkardı fakat internettr 450 eur fiyat veren siteler var. Sizin önereceğiniz bir aracı firma var mı acaba bu işleri yapan?

Saygılarımla,

Ali Arin.


*

    E. S.

Ynt: Polonya bayraklı tekne alımı hk.
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2024, 17:02:10 »
Arif Erdem Korsan bildiğim kadarı ile bu işler ile profesyonel olarak ilgileniyor, kendisi ile bağlantı kurarsanız size yardımcı olacaktır.


*

    A. A.

Ynt: Polonya bayraklı tekne alımı hk.
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2024, 17:48:09 »
Teşekkür ederim Efe Bey


*

    A. Ç.

Ynt: Polonya bayraklı tekne alımı hk.
« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2024, 21:23:13 »
Polonya kaydını Polonya'da işletmeler yapıyor. Türkiye'nin dışında insanlar aracıya başvurmadan kenid işlerini kendileri görürler. ABD Delaware kayıtlarının ilk döneminde ben doğrudan oradaki acentalar ile temasa geçerek bedelsiz olarak bir çok kişinin teknesinin kaydını yapmıştım. Polonya için de durumun çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Uluslararası kabul gören lisan İmgilizce'dir. Poolonya'da bu işi yhapan acenta ile doğrudan irtibata geçmenizi öneririm. Türkiye'de de tekne satışları alıcı ve satıcının Liman Başkanlığına gitmesi ile yapılıyor ama artık satış işlemleri için bir çok kişi aracılara yetki ve para veriyor.


*

    A. A.

Ynt: Polonya bayraklı tekne alımı hk.
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2024, 09:40:27 »
Ahmet Bey merhaba, tekneyi alacağım kişi bir Türk ve Turkiye'de ikamet ediyor, kendisi de alırken bir aracı firma ile yapmış ve konu hakkında çok bilgisi yok. Ben de bilemedim nasıl olacak