0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bir dönem mordoğan ile ilgilenmiştim.hatta gidip orada bir görevli yada kendine görevli diyen biri ile görüşmüştüm.işin arkasında belediye varmı bilemiyorum.ama liman için şunu söyleyebilirim..güvenlik işi halledilirse süper bir yer.uzun vadeli (enaz beş yıl) bir söz alınırsa yada sözleşme yapılırsa (kimle yapılır bilemem) ve güvenlik sorununu kendimiz çözebilirsek birde tümay korsandan tonozlama ile ilgili yardım alırsak mükemmel bir yer olur.tabiki bu işlerin tamamının maliyetinin 10 metre ortalamalı bir tekne için yıllık 1000 euronun altında olması lazımki attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değsin.bu dediklerim gerçekleşirse ben en az 5 geko ile gelirim mordoğana..budur fikrim
.......Maalesef yakında bu güzel projeye katılacak bir teknem olmayacak.Ama yine de karadan elimden gelen desteği sağlarım.
mordoğanda bir yeni liman var.bir de eski balıkçı barınağı.yeni liman şehre uzak.ben 2 sene önce gitmiştim.homursu korsan oralı.bir konuşmakta fayda var.ben konuşurum..biraz uzak istanbula ama denizi temiz.kalamar ve balık bol.çok karışan olmaz.