0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

S. Y.

Üzerinden tam 12 yıl geçmiş. Gülümsedim, duygulandım. Uzun zamandır hayatımın çoğu zamanını denizde geçirebiliyorum. Hayal etmek müthiş bir şey... İstanbul'u bırakalı 7 yıl olmuş. 2.5 yılı geçmiş Her Yer Deniz programına başlayalı. 1 albüm 5 single geride kalmış. Merak edenler için: Tekne ile İstanbul'da yaşamadım.
Var olun. Okurken çok güzel anlar yaşadım. 20'li yaşlarımın yazıları ile 40'a 2 kala yeniden buluşmak çok hoştu. 2010 yıllarında, denizde yaşam hakkında, deniz sevdalısı korsanlarımın neler düşündüğünüde öğrendiğim güzel bir kaynak oldu. Umarım programı izliyorsunuzdur. Her Yer Deniz olsun... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Hepinize sonsuz sevgiler...
Programları izlemek isterseniz. youtube.com/serkanyildiz
Her şey hayalle başlar... Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. E.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Üzerinden tam 12 yıl geçmiş. Gülümsedim, duygulandım. Uzun zamandır hayatımın çoğu zamanını denizde geçirebiliyorum. Hayal etmek müthiş bir şey... İstanbul'u bırakalı 7 yıl olmuş. 2.5 yılı geçmiş Her Yer Deniz programına başlayalı. 1 albüm 5 single geride kalmış. Merak edenler için: Tekne ile İstanbul'da yaşamadım.
Var olun. Okurken çok güzel anlar yaşadım. 20'li yaşlarımın yazıları ile 40'a 2 kala yeniden buluşmak çok hoştu. 2010 yıllarında, denizde yaşam hakkında, deniz sevdalısı korsanlarımın neler düşündüğünüde öğrendiğim güzel bir kaynak oldu. Umarım programı izliyorsunuzdur. Her Yer Deniz olsun... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Hepinize sonsuz sevgiler...
Her şey hayalle başlar... Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hep beraber izledik bu yılları. Güzel oldu.

Youtube kanalını da izliyorum. Lakin orada hep "...sabah geçerken el sallıyorum... akşam dönerken balık veriyorum..." falan diyorsun konu teknelerine ama o kadar Bademli'ye geldik, bi 'merhaba' diyemedik. Bu yaz bi de giriş sığlığının yerini değiştirmişsin, şamandıra da kaybolmuş... lönk diye oturdum. O kulaklarının çınlaması bundandır...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

M. B. A.

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Umarım programı izliyorsunuzdur. Her Yer Deniz olsun... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Hepinize sonsuz sevgiler...

Tebrikler Serkan. Abone olduk, keyifle izliyoruz programlarını, görüşmek üzere...