0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şuan ingiltere register fiyatları Türkiyede 1750 euro 2250 euro survey maliyetine göre değişiklik gösteriyor
Bendeki güncel bilgiler şu şekilde.Marmaris'te bulunan 13 metre Fransız malı Alman Bayraklı VAT ödenmiş yelkenli tekne içinUK Ltd fee 44,99 £ ( 1stformations pro paket) UKSR Fee 153,00 £ Mmsi Fee 0,00 £( ofcom )Survey fee 750,00 £ ( Joe Rowles - RYA - Bodrum Marine Surveyors - admin fee included) Split'te bulunan 14 metre Alman malı Hırvat Bayraklı VAT ödenmiş yelkenli tekne içinUK Ltd fee 44,99 £ ( 1stformations pro paket) UKSR Fee 153,00 £ Mmsi Fee 0,00 £( ofcom )Survey fee 380,00 £ ( Stefano Cioni - RYA - Red Rose Marine LTD - - admin fee included) Not: Bu bilgiler ve fiyatlar benim kişisel işlerim içindir. Herhangi bir brokerlık acentalık faaliyetleri yürütmüyorum. Bu tür işlemlerde tecrübesi olmayan kaptanların (muhakkak pazarlık yaparak) acentalarla çalışmasını tavsiye ederim.
Türkiye'de survey maliyeti 900 Euro Kurulum 400 pound Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapşuan ingiltere register fiyatları Türkiyede 1750 euro 2250 euro survey maliyetine göre değişiklik gösteriyorUçan uçan , kim kime neyi geçirirse
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTürkiye'de survey maliyeti 900 Euro Kurulum 400 pound Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGökhan korsan iyi akşamlar, Şimdiye kadar edindiğim tecrübeme dayanarak bir konuda sizi uyarmak isterim. Register'da, owner kısmında sadece şirket ismi yazması daha uygun olur, teknenin liman kaydı yapılırken bir sorun çıkmaması adına ben bu şekilde bir önlem alıyorum. Bildiğim kadarıyla isim üstüne kaydedilmesinin bir cezası var yabancı bayraklarda.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTürkiye'de survey maliyeti 900 Euro Kurulum 400 pound Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapGökhan korsan iyi akşamlar, Şimdiye kadar edindiğim tecrübeme dayanarak bir konuda sizi uyarmak isterim. Register'da, owner kısmında sadece şirket ismi yazması daha uygun olur, teknenin liman kaydı yapılırken bir sorun çıkmaması adına ben bu şekilde bir önlem alıyorum. Bildiğim kadarıyla isim üstüne kaydedilmesinin bir cezası var yabancı bayraklarda. Emre korsan, Gökhan korsan da teknesini isme değil şirkete kaydetmiş sanırım. Şirket ismi olarak ta yakınlarının ismini kullanmış gibi görünüyor. Sertifikanın en altında öyle yazıyor, ........LLC diye. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
İlk defa yabancı bayrak cenderesine gireceğim Bu konuda aklıma takılan şu: yabancı bayrak özel tekne sahipliğine izin verilmiyor diye biliyorum ve şirket oluyor ozama da fahiş transit log paraları yazıyor , @gökhanörün videonu izledim elinize sağlık, yabancı bayrak kullanırken sahil güvenlik ile ne kadar problem yaşanıyor her seferde yeni transit log kimsenin yaptığını sanmıyorum Biraz aydınlatırmısınız?42feet my için