0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

S. D.

Teos Marina korsanlari
« : Ağustos 18, 2025, 14:39:00 »
Merhaba. Bu aralar Teoas Marina' da gezgin korsanlar var midir ?
*

E. S.

Ynt: Teos Marina korsanlari
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2026, 12:48:56 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Merhaba. Bu aralar Teoas Marina' da gezgin korsanlar var midir ?
Seval Korsan Merhabalar. Satın aldığımız Tekne Teos marinada, bölgeyi görüp keşfetmek amacı ile en az 1 yıl daha sözleşme uzatmayı istiyoruz. Halen Teos marinadaysanız tanışmak isteriz. Biz Şimdilik D pontonundayız, maalesef Geko flamamız yok, tekne ismi Stardust.

*

U. K.

« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2026, 11:48:22 »
Merhaba,
Sığacık marinada 15 gün konaklayıp etraftaki koyları gezmeyi düşünüyorum.Teknem 9 metre motoryat tarzı.Haziran ve Temmuz aylarında Sığacık-Gümüldür-Gök limanı taraflarında hava genelde nasıl oluyor.Şu anki tekne Motoryat olduğu için rüzgar ile aramız pek yok.yakın zamanda yelkenliye geçip rüzgar ile dost olmak niyetimiz....

*

C. A.

« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2026, 15:32:32 »
Yaz aylarinda rüzgar genellikle kuzeyli esiyor. Teknem orada bagli iken Urla tarafindaki koylara genelde giderdik. Altinköy plaji, Demircili Koyu, gecelemek icin de Denizyildizi plajlarini secerdik. Benim söylediklerim tabiki 8 sene önceki bilgilere dayaniyor. GÜmüldür taraflarina hic gitmedik diyebilirim. Genelde ögleden sonra hep dalgali oldugu icin tercih etmedik.
*

U. K.

« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2026, 15:45:37 »
Yaz aylarinda rüzgar genellikle kuzeyli esiyor. Teknem orada bagli iken Urla tarafindaki koylara genelde giderdik. Altinköy plaji, Demircili Koyu, gecelemek icin de Denizyildizi plajlarini secerdik. Benim söylediklerim tabiki 8 sene önceki bilgilere dayaniyor. GÜmüldür taraflarina hic gitmedik diyebilirim. Genelde ögleden sonra hep dalgali oldugu icin tercih etmedik.
Teşekkür ediyorum Cenk Bey

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. A.

« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2026, 08:00:04 »
çok güzel bir camcaz koyumuz vardı jandarma aldı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap hava kuzeyli esse de lodos başlayınca tam başlar. güneye kapalı çok fazla koy yok malesef. marinadan çıktıktan sonra hızla ulaşabileceğiniz azmak var demircili koy var kuzeyinde. güneyde ise güneşköy sitesinin alt tarafındaki maden koyu var. güneye kapalı olan tek koy akkum plajının olduğu koy. o da marinaya çok yakın. Malesef sonrasında kuşadasına kadar her yer güneye açık.
*

U. K.

« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2026, 11:37:12 »
çok güzel bir camcaz koyumuz vardı jandarma aldı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap hava kuzeyli esse de lodos başlayınca tam başlar. güneye kapalı çok fazla koy yok malesef. marinadan çıktıktan sonra hızla ulaşabileceğiniz azmak var demircili koy var kuzeyinde. güneyde ise güneşköy sitesinin alt tarafındaki maden koyu var. güneye kapalı olan tek koy akkum plajının olduğu koy. o da marinaya çok yakın. Malesef sonrasında kuşadasına kadar her yer güneye açık.
Egemen kaptanım çok sağol,maden koyunu bulamadım haritalarda,güneşköy sitesinin orda zümrüt koyu var oaraya yakınmı acaba?

*

E. A.

« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2026, 14:38:22 »
evet isim değişmiş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap birileri bir isim koyuyor sonra geçiyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap