Erol Gökçek, Atilla Yücebaş ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

K. A.

Ynt: 5.3 Metrelik Yelkenlim Joy’la Ege Denizi’ni Geçtim
« Yanıtla #15 : Bugün, 00:11:35 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Selam Sevgili Korsanlar;
17 feetlik (5.3 metre) yelkenlimle geçen yıl İstanbul’dan Finike’ye yaklaşık 900 deniz mili seyahat etmiştim.

Bu sene de Finike’den Atina’ya oradan da Aegina’ya yaklaşık 600 deniz mili seyahat ederek Ege Denizi’ni geçtim ve teknemi orada karaya aldım.

Rotam aşağı yukarı ekteki fotodaki gibiydi. Kurallara aykırı olabilir diye instagram hesabını paylaşmıyorum ancak hikayeleri çoğunlukla orada paylaştım.

Sevgiler ⛵
Kadir

Bu boy tekne için pek çok kişinin hayal bile edemeyeceği seyirler yapmışsınız, tebrikler.

Tüm sosyal medya hesaplarınızı ve varsa web sitenizi/blogunuzu çekinmeden paylaşabilirsiniz.
Hatta forum profiline de ekleyin ki her zaman kolayca ulaşılır olsun.

Biz hepsini zevkle takip ederiz ama ama hikaye, anı ve tecrübelerinizi forumda da paylaşmanızı çok isteriz.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Güzel düşünceleriniz moral verdi sağolun.⛵
*

K. A.

Ynt: 5.3 Metrelik Yelkenlim Joy’la Ege Denizi’ni Geçtim
« Yanıtla #16 : Bugün, 12:34:49 »
Evet yukarıdaki Kaptanların da belirttiği gibi zaten profilimizde de instagram sekmesi varmış. Oraya ekledim ve buraya da yazayım: @joyager_

Maksadım küçük bir 5 metrelik tekneyle nerelere gittiğimi ve neler yaşadığımı denizseverlerle paylaşmak.

Geçen seneki İstanbul (Dragos) -> Antalya (Finike) seyrimi zaten reeller olarak paylaşmıştım. Şimdi de Finike -> Atina -> Aegina seyrimi paylaşmaya başladım. (Yani yolda çektiğim storyleri birleştirip reel’e çeviriyorum).

Sevgiler, saygılar.
Kadir.