Gönderen
Konu: Maşallah'ın restorasyonu, bakımı, sıkılan her vidası, yani tamiratı adına herşey (Okunma sayısı 10958 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah'ın restorasyonu, bakımı, sıkılan her vidası, yani tamiratı adına herşey Konusuna Ait Benzer Konular
|
türk yelkencisi adına acil oylama
Degerli Dostlar Toplam 63 ulkeden katilan yelkenciler arasindan yapilan elemelerde Turkiye adina Auidi MedCup TP52 Portekiz yari...
Devamı...
|
Ahşap Direğin Bakımı ve Verniklenmesi
Merhaba,Benim Teknemin direği ahşap ve üzeri vernikli. fakat üzerindeki vernik artık iyice soyuldu ve ahşap korumasız vaziyette....
Devamı...
|
Motor bakımı Yardım
Selam Akadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum çok şey öğrendim sayenizdeben izmirden katılıyorum aranıza 6m polyester kama...
Devamı...
|
Su Pompası Bakımı
Geçen ay teknede yapacak iş kalmayınca su pompası impeller kontrolu yapayım dedim. Aşağıdaki resimde işaretli vidaları söküp pom...
Devamı...
|
Dümen bakımı nasıl yapılır.
Teknem karadayken motor servisine dümenede bakım yapın diye uyarıyorum, geliyorlar dümen palasını sağa ,sola, ileri geri sallama...
Devamı...
|
Vinç Bakımı
Geçen cumartesi teknede bulunan 4 adet barlow tek hızlı vinçleri söktüm.wd40 ile güzelce toz çamur tortu ve bilumum pislikten te...
Devamı...
Gösterim: 445 -
Yanıt: 13 -
Başlatan:irfan
|
Hani lüks diye de bişii var yani...
Böyle yatları Türkiye'de üretmek lazım. Vuk Dragovic adlı Sırp bir tasarımcının elinden çıkan bu tekne sayesinde lüksün temeli o...
Devamı...
|
|