Gönderen Konu: Bu tekneyi tanıyan varmı  (Okunma sayısı 510 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Berkay Oğuzberk

• Berkay
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Adana
Bu tekneyi tanıyan varmı
« : Şubat 11, 2011, 22:11:09 »
İlgili ilandaki Miracle adlı teknenin modeli ile ilgili bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-yelkenli-tekne-2/detay

Berkay

Hamdi Atalay

• Gezgin Korsan
  • *
  • İzmir
  • 3 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
Ynt: Bu tekneyi tanıyan varmı
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2011, 14:54:00 »
geçen yaz başında  bodrum yatlift te karadaydı  haziran gibiydi yanlış hatırlamıyorsam

Kadir Uygan

• S/Y Uygan
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İzmir
  • 29 Mesajı Toplam
    44 Kere Beğenildi
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2011, 17:24:45 »
Sayın Berkay korsan,
Tekneyi görmedim sadece ilan bilgileri kadar fikir sahibiyim.Sanırım satın almayı düşünmektesiniz.O boy tekne için yok,yok gibi.
Bende küçük tekneyi seven yillarca 5.65 m ile marmara -ege -azıcıkta olsa karadeniz dolanmış denizciyim.Simdiki teknem 9.30
ama hala gözüm küçüklerde.En/boy oranı iyi kabin yüksekliği çok önemli kaç santim olduğu değil sizin alışabileceğiniz yükseklik önemli
26 hp makina o boy tekne için çok fazla(benim 565 in 3.8 hp idi yeter artardı bile) motor ,tuvalet,buzluk,telsiz vs o boy tekneye
yerleştirmek iyi bir mimari gerektirir.Niyetiniz varsa Adana-Bodrum az yol değilsede görülmeye değer.
Tekne iyi durumda ise 12000-12500 tl eder.Bu benim görüşüm sizi kesinlikle yanıtmak istemem.
Mayıs ta güney rüzgarları kesildiğinde Akdeniz in tatlı,tatlı batıdan esmeye başladığı günlerde Bodrum dan 20 günde Mersin i
selametle bulursunuz.

Utku Uçkan

• S/Y Far Out (Moody 33 MKI)
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İzmir-Teos marina A potoonu No:2
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2011, 17:47:24 »
İlan tarihi 23 Haziran 2009 olarak gözüküyor.

Belki satıldı bile  9kly3.

Telefon ile irtibat kurun ve gerçekten alacaksanız Bodrum'lu bir arkadaşımız gidip görürse

ve ilandaki resimler doğru ve tekne gövdesi dandik değilse bence fiyat uygun  ::) .

Adam çanını bile koymuş  :D .

Berkay Oğuzberk

• Berkay
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Adana
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2011, 09:32:25 »
foruma uzun zamandır gıremedım
oncelıkle tum yorum ve yardımlarınıza tesekkur edıyorum
teknenın ozel yapım olarak ılana cıkmıs olması bıraz benı tereddutte bırakmıstı 28 hp gercektende cok fazla sahıbıyle gorustum maalsef fıyatta ındırım yapmıyor ne yazıkkı...bırazda hanı bodrumdan mersıne adanaya getırmek??ogrendıgım kadarıyla  2000 tl cıvarı..

Berkay

Bu tekneyi tanıyan varmı Konusuna Ait Benzer Konular

Tekneyi bağlasak da mı saklasak?
Tekne alış hikayeleri bir alem....Herkesin okumasını tavsiye ederim....Ben tekrar tekrar okuduğumda bile hayli keyif alıyorum...... Devamı...

Gösterim: 267 - Yanıt: 2 - Başlatan:Kadir Kurtbayram
Tekneyi Donatmak
13 Şubat 2007 tarihinde http://www.comlekci.com/yelken.htm adresinde yayınlamış olduğum yazıdır:İnşallah haftaya denizlerine kav... Devamı...

Gösterim: 1391 - Yanıt: 11 - Başlatan:Mehmet Çömlekçi
bu tekneyi nasıl alsak?
sevgili GK'lar,bir tekne almak istiyoruz fakat teknenin hiçbir evrakı yok. amatör yapım olarak kayıt ettirmek istemiyoruz. çünkü... Devamı...

Gösterim: 363 - Yanıt: 3 - Başlatan:Müfit Sarıkaya
Tekneyi Nasıl Kayıt Ettiricez?
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.-Sıkıntım şu teknemizin liman kayıt işlemlerini nereden ve nasıl yapabiliriz?(İzmir için sor... Devamı...

Gösterim: 483 - Yanıt: 18 - Başlatan:Ata Önen
neptun 22 hakında bilgisi ,tecrübesi olan varmı?
Merhaba, sevgili korsanlar...sezon başındada bazı girişimlerim oldu ama hep sonuçsuz kaldı daha büyük yaşam süresi daha uzun bir... Devamı...

Gösterim: 342 - Yanıt: 12 - Başlatan:Baykan Karadağ
Böyle bir mera bilen varmı
http://www.exploroz.com/Forum/Topic/84892/Fishing_at_its_best.aspx?ky=&p=%2FForum%2Fdefault.aspx%3Fpn%3D1   Devamı...

Gösterim: 541 - Yanıt: 27 - Başlatan:Hulki Erdem
Hidrofor sesini önlemenin bir çaresi varmı
Hidrofor sesli çalışıyor.Bilhassa gece sessizlikte rahatsız ediyor.Geçen sene fuarda sessiz hidrofor aradım ama bulamadım. Devamı...

Gösterim: 388 - Yanıt: 19 - Başlatan:Mustafa Özdemir

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal