Gönderen Konu: BORDA'DAN ALINAN DALGALAR, TEKNEYİ ALABORA EDEBİLİR Mİ?  (Okunma sayısı 524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadir Kurtbayram

• S/Y Ayna
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 58 Mesajı Toplam
    90 Kere Beğenildi
Ynt: BORDA'DAN ALINAN DALGALAR, TEKNEYİ ALABORA EDEBİLİR Mİ?
« Yanıtla #15 : Temmuz 12, 2010, 12:36:03 »
Aynısı benim başıma gelse ben kesinlikle motoru çalıştıramam. Bugün 1 metre kıçtan/geniş apazdan dalgada kıçtantakma motor arada bir temiz hava almaya kafasını sudan çıkarıyordu. Tayfamı ağırlık yapsın diye kıça yığdım ama nafile. En kötüsü kıçtan dalgalar gelirken rüzgarın çok zayıf olduğu havalar.

Daha fazla tayfa al :)
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2010, 12:38:02 Gönderen: Kadir Kurtbayram »

S/Y Ayna - MarinTürk/Pendik

BORDA'DAN ALINAN DALGALAR, TEKNEYİ ALABORA EDEBİLİR Mİ? Konusuna Ait Benzer Konular

Izola'dan gelis
Uyesi oldugum bavariasail isimli -dogal olarak- Bavaria sahiplerinin cogunlukta oldugu yahoo grubunda Izola'dan Turkiye'ye gelis... Devamı...

Gösterim: 760 - Yanıt: 3 - Başlatan:Ateş Erim
Stabilite ve Freeboard (borda mesafesi) testi nasıl yapılır
Teknenin inşasından sonra CE belgesinin de sanırım şartlarından biri olan standart prosedür şöyle yapılıyormuş:döküman güzel:htt... Devamı...

Gösterim: 395 - Yanıt: 8 - Başlatan:Mehmet Göktürk
Hopa' dan Hatay' a...
Bir süre bakamadım foruma, arama yaptım bulamadım...Mutlaka izleyenlerimiz vardır ama yazan olmamış (eccik kıskanmış olabilir mi... Devamı...

Gösterim: 361 - Yanıt: 5 - Başlatan:Osman Aktuna
italya'dan misafir!
Bana yollanan bir maili hepinizin dikkatine yolluyorum. Adi Giacomo. Kendisi yillarca orada burada yasamis. Bir suredir de Vened... Devamı...

Gösterim: 382 - Yanıt: 8 - Başlatan:Mahir Günşiray
Borda ve bumbadaki yapıştırmalar
Borda ve bumba üzerindeki yapıştırmaların nasıl çıkartılması gerektiğine dair bilgi paylaşımı rica ediyorum. Biraz arandım ama v... Devamı...

Gösterim: 438 - Yanıt: 23 - Başlatan:N. Candan Sertçeoğlu
Cumartesi Akşamı Nasıl alabora olduk
21 agustos ctesi akşamı Foça da yanımdaki motoryatın güvertesinden güneşin batışını keyifle seyir ederken Bülent  nın benim tek... Devamı...

Gösterim: 907 - Yanıt: 62 - Başlatan:Ahmet Semiz
YELKENLİ TEKNEYİ HEP MOTOR GÜCÜYLE KULLANSAK NOLUR?
Düşük  cümle oldu başlık sanırım.. Aslında hep kafamdaki bir soruydu bu..Şimdi diyeceksiniz ne gerek var,motorboat olarak tasarl... Devamı...

Gösterim: 399 - Yanıt: 10 - Başlatan:avanti

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal