Ocak 2012 Fotoğraf yarışması sonuçlandı, sonuçlar için buraya tıklayın...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silica jel diye adlandırılan genelde mavi renkli nem alıcılar teknelerde alet çantalarında bir işe yaramaz.Takım sandığınıza koyacağınız ağzı sinek teliyle kapatılmış bir kabın içine 100 gram pirinç koyarsanız silica jelin sağladığı avantajın daha da fazlasına sağlamış olursunuz. Haftada bir pirinçleri marinada yada açıldığınızda denize dökerseniz denizin olmazsa olmaz canlılarına da kestane şekeri tadında ikramda bulunmuş olursunuz.sağlıcakla...
hatta olta iğnelerinizi mazot içine sokup çıkardıktan sonra kurulamadan gruplandırıp boyutlarına uygun saklama kaplarına koyarsanız
... her türlü el kiri bulaşmış oltalarınız! balıklara leş gibi kokuyor , Özellikle yapma yem veya kaşık kullanırken. ...
Ha haha .Biz de diyoruz niye elimiz boş dönyoruz. Çapariye sardığımız tüyleri güve yiyeli beri, naftalin atıyoruz plastik kutunun içine. Gelir mi balık? / Haydaaa... / Noolcak şinni.
Alıntı yapılan: Abdullah Zöngür - Mart 11, 2010, 23:16:50... her türlü el kiri bulaşmış oltalarınız! balıklara leş gibi kokuyor , Özellikle yapma yem veya kaşık kullanırken. Ahaaaa!Habire malzemelerini mıncıklayan, videoya gösterenlerin neden balık tutamadıkları biraz aydınlanır gibi oldu. Bu arada Zöngür Korsanım, nihayet yanında çıraklık yapacak birini buldum galiba... Şu balıklardan nasiplenmek bize de mümkün olacaktır umarım.
... her türlü el kiri bulaşmış oltalarınız! balıklara leş gibi kokuyor , Özellikle yapma yem veya kaşık kullanırken.
ben diyorum hep, apo abi korsanım müthiş bir ansiklopedi aslında.. burda yazdıkları da buzdağının görünen yüzü gibi. onda neler var neler, kimbilir. kendisine istanbuldan selam olsun
Alıntı yapılan: Can Deniz - Mart 11, 2010, 22:41:51 hatta olta iğnelerinizi mazot içine sokup çıkardıktan sonra kurulamadan gruplandırıp boyutlarına uygun saklama kaplarına koyarsanız İtirazım var. Biliyorsunuz ben oltacıyım. Bizler, işi bilenler iğnelerimizi UN içinde muhafaza ederiz... Sakın ola ki iğnelere kokar herhangi bir madde değdirmeyiniz. Bakınız, meselâ bendeniz cennet kuşu! çapari takımı yapıyorken bile; önce elimi yeşil sabunla yıkar, iyice durular son defa Deniz'de çalkalar ve kağıt peçeteyle kurularım. Şimdi size komik geldi ama, her türlü el kiri bulaşmış oltalarınız! balıklara leş gibi kokuyor , Özellikle yapma yem veya kaşık kullanırken. Tabii daha anlatacak çoooook şey var amaaaaaaaa, Olmaz, Meslek sırrına giriyor ... Yukardakini de anlatmazdım yaaa ... Eh işte Vicdanım sızladı! binbir emekle hazırlandığınız avlar'da hüsrana uğrayacaksınız diye... (İncevicdanlıoltabalıkçıapodayıderki!!!uygulayınpişmanolmayın)
Allah sıhhat ve ömür versin de Nedim korsanım.Gerçekten de neler neler öğreniyoruz bir birlerimiz'den.Teşekkürler Nedim Korsanım.