Gönderen Konu: TAYO-MAR  (Okunma sayısı 1885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Gür

• S/Y Tayo-Mar
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 52 Mesajı Toplam
    88 Kere Beğenildi
    • Classicboats Turkiye
Ynt: TAYO-MAR
« Yanıtla #30 : Nisan 12, 2010, 19:43:49 »
yelken dünyasında bu tekneyle ilgili yazı okumuştum birde ben teknemin resmini nasıl ekleyebilirim bir yol lazım yardım

http://www.gezginkorsan.org/forum/index.php/topic,3.msg7.html#msg7

"DÜNYANIN SORUNU, AKILLILAR HEP KUŞKU İÇİNDEYKEN, APTALLARIN KÜSTAHÇA KENDİLERİNDEN EMİN OLMALARIDIR."

Atilla Serdar Erdoğan

• Gezgin Korsan
  • *
  • İzmir
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
« Yanıtla #31 : Nisan 13, 2010, 14:04:38 »
Ahşap sıcaklıgını doya doya yaşayın Cem abi.fırsattan istifade Tayo Marla ilgili yakında geçen bir anektod anlatayım.Amerikada hekimlik yapan bir arkadasım anlattı.Klinik şefleri elinde birgün Tayo Mar ın internetten alınmış bir resmiyle gelmiş,kendisininde Thomas Gillmer tasarımı bir yelkenlisi varmış.Arkadaşıma Cem abinin sitesinin adresini verdim.Daha sonra şeflerinin çok kıskandım  >:(dedigini anlattı.Saglıkla kalın  :) 

Cem Gür

• S/Y Tayo-Mar
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 52 Mesajı Toplam
    88 Kere Beğenildi
    • Classicboats Turkiye
« Yanıtla #32 : Nisan 13, 2010, 16:44:20 »
 :D teşekkür ederim  1w5ey8

Bu arada 11 Nisan Trilye Bozburun etabında Tayo-Mar kendi boyundaki teknelerden daha az zorlanarak İstanbul'a vasıl olurdu. Kısmet değilmiş. Bir dahaki sert havaya artık  !*.

"DÜNYANIN SORUNU, AKILLILAR HEP KUŞKU İÇİNDEYKEN, APTALLARIN KÜSTAHÇA KENDİLERİNDEN EMİN OLMALARIDIR."

TAYO-MAR Konusuna Ait Benzer Konular

TAYO-MAR Yarın (Pazar) sefere çıkıyor.
GK tayfası,Yarın saat 10.00 da Tuzla Mercan'da bulunan Kemer Country'de 12 foot dinghy yarışları yapılacaktır.Tayo-Mar sabah 05.... Devamı...

Gösterim: 200 - Yanıt: 7 - Başlatan:Cem Gür
Tayo-Mar'ın karinasından denizler geçti
Kah motoryatakları değişimi, kah benim tembelliğimden uzun zamandır Tayo-Mar denize çıkmıyordu. Bugün hava yıldız-karayel 4-5 ku... Devamı...

Gösterim: 311 - Yanıt: 3 - Başlatan:Cem Gür
TAYO-MAR'I KARAYA ALACAĞIM
15 Mayıs sonrasında tarihi kesinleşmemekle birlikte Tayo-Mar'ı bakım için karaya alacağım.Yapılacak işler :Karina temizliği ve z... Devamı...

Gösterim: 317 - Yanıt: 4 - Başlatan:Cem Gür
25 Mayıs Salı Tayo-Mar'ı karaya alıyorum
25 Mayıs Salı günü Tayo-Mar'ı Çekek'e alıyorum.Sadece zehirlisini yenileyeceğim.Denize indikten sonra uygun ekip oluşturabilirse... Devamı...

Gösterim: 1191 - Yanıt: 43 - Başlatan:Cem Gür
TAYO-MAR
           http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yelkenli-22ft-blue-moon-yawl-41546701/detay Devamı...

Gösterim: 243 - Yanıt: 3 - Başlatan:Cem Gür

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal