Şubat 2012 Fotoğraf yarışması fotoğraflarınızı bekliyor, katılım için buraya tıklayın...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha yakın korsan yoksa, elden alma imkanları filan yoksa okumanız için kargolayayım.Kitap parasının yarısı neredeyse kargoya gidecek. Sitelerde kalmamış mı sahiden?
Bende var. Göndereyim.
Ergün korsanım gelin taşı ve deniz agacı'nı bitirdim. Kitaplarını paylaştığın için teşekkür ederim. bir teşekkürde Osman Korsanıma kitapları bana gönderdiği için. ergün korsanım ne yapayım kitapları sana gerimi göndereyim yoksa okumak isteyen başka arkadaş varsa onamı iletiyim.
Alıntı yapılan: İrfan Yalçın - Mayıs 01, 2010, 21:20:03Ergün korsanım gelin taşı ve deniz agacı'nı bitirdim. Kitaplarını paylaştığın için teşekkür ederim. bir teşekkürde Osman Korsanıma kitapları bana gönderdiği için. ergün korsanım ne yapayım kitapları sana gerimi göndereyim yoksa okumak isteyen başka arkadaş varsa onamı iletiyim. kitap isteyen yokmu (özellikle deniz ağacı çok sürükleyici)
Gönderdiğiniz zaman beni haberdar edebilirseniz Ergün korsanımı da çok bekletmemiş olurum Saygılar.
Ben bu kitapları en az ikişer kere okudum, dolayısı ile acil olarak beklemiyorum. Sadece sizin işinizi kolaylaştırmak için şey etmiştim