Ocak 2012 Fotoğraf yarışması sonuçlandı, sonuçlar için buraya tıklayın...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir akedemisyen olarak, Ahsen hanımın,trolculeri,dinamitcileri ve en onemlisi kimyasal atikları gözönüne almadan,zipkincilari ,baliği tuketmekle suçlaması beni epey şaşırtı.Geçen yıl da sepetle balık tutanları yasakla korkutuyordu.Sanırım sıra oltacılara da gelecek.************************************Scubacıları ve avcılık ,zıpkıncılık yapmadan ahkam kesen cevrecileri sadece gulumseyerek izliyoruz.Suçlamak ve Avcılığı zorlaştırmak kolay yoldur.Gelin hayvanların yumurta ve yavru donemlerinde avına,kıyıda trol e,kimyasal atıklara hep birlikte karşı çıkalım.OKuz altında buzağı aramayalım.ceyrekkaptankarakorsanERDAL de ZAHTER
Ancak bir canlının öleceği hiç bir faaliyeti doğru bulunmayabilir ve canlıların eceli ile veya hastalıkla ölmesini savunabilir ve vejetaryen bir yaşamı seçebiliriz. Bu bir tercih sorunudur. Ancak o zaman da, yaşamda bitkisel beslenmeyi seçmek gerekir ki, bitkilerin de bir canlı olduğu gerçeği bizim bir canlıyı öldürerek yok ettiğimizi değiştirmeyecektir.
memleketimde bu gibi ve benzer pek çok konuda beni iyi yönetsin diye vekalet verdiklerimin yüzde 70 i ciddi suçlar işlemiş sicili bozuk, eğitim seviyesi düşük, değil bir yabancı dil kendi anadilini bile doğru düzgün konuşamayan insanlar.. ülkem insanı eğitilmiyor, ülkem denizi korunup kollanmıyor, herşey saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yürütülüyor. keşmekeş.. yok, yazmiyim ben bişey.. kızdım gene. öfff..