Şubat 2012 Fotoğraf yarışması fotoğraflarınızı bekliyor, katılım için buraya tıklayın...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erhan bey saygıyla önünüz de eğiliyorumbenim diyecek bir sözüm yok artıksaygılarahsen
Avcılığın bir spor olduğu iddiasına itiraz ediyorum. Bana göre bir aktiviteye spor denmesi için hiç bir canlının zarar görmemesi gerekir. Bu mealde bana göre :Boks, İspanyol boğa güreşi, avcılık v.b aktiviteler spor değildir.Açıklaması : Yemek ihtiyacını gidermek için avlıyorsan buna spor denmez karın doyurma aktivitesi olur. Daha fazlası için avlanıyorsan yine buna spor denmez dense dense öldürme güdüsünün tatmini denir çünkü yemediğini atacaksın.
Ben sene boyunca haftanın 2 günü 1,5 saatten havuzda antreman yapıyor dalamadığım (zıpkınla balık avlayamadığım) tüm zamanlarda kondisyonumu kaybetmemek için kara ve havuz antremanları yapıyorsam bence bundan daha güzel bir spor yoktur...
Ama tartisa tartisa birseyler oluyor. Ornegin ben Boga Guresi Sporu'nun (nasil bir sporsa) yasaklanacagi gunu sabirla bekliyorum.Konusmadan malesef birseyler degismiyor. Gun gelir belkide bahsi gecen sporlarda bir gun spordan sayilmaz.
Özellikle de erkelerde bu duygu daha güçlü çünkü avcılık gücün de sembolü.