Şubat 2012 Fotoğraf yarışması fotoğraflarınızı bekliyor, katılım için buraya tıklayın...
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim merak eettiğim şey yanlış bilmiyorsam tüplü dalışta her 4m 2 dk.bekleniyor vurgun yememek için siz 10-15m bahsediyorsunuz. benim bilgim mi yanlış yoksa efesle dalışta vicut kendini mi dengeliyor
Savaş korsan'ım, hemen hemen pişti olmuşuz, kusura bakma...
Bir küçük anı:1970 li yıllarda Sarosa dalışa giderdik. Çeler diye bir ağabeyimiz vardı. Bildiği bir yerde yaklaşık elli metre derinlikte bir taşta böcek vardı. Dalar ve böcek çıkarırdı. Her zaman çıkaramazdı. Biz yukarıda beklerdik. Böceği alır, yukarı çıkarken nadir de olsa havasızlık nedeni ile yüzeye 10 metre veya daha az kala bayılırdı. O derinlikten alır ve yüzeye çıkarırdık. Aşırı bir kendinden geçme olmamalı ki elindeki böceği bırakmazdı.
http://www.kitapdenizi.com/kitap/12824-Sualti-Avciligi.aspxSevgili Jack Bueno'nun 2000 yılında basılan "Sualtı Avcılığı" kitabını, zıpkınla dalışa meraklı olanlar okuyabilirler.Ben de nadir olarak sualtına inerim. Çok fazla birşey avlayamasamda sulatında olmak çok keyiflidir.TANER