Gönderen Konu: Marka Logoları  (Okunma sayısı 1911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakan Zorlu

• S/Y Maşallah - TUR 7
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 135 Mesajı Toplam
    208 Kere Beğenildi
    • S/Y Maşallah
Marka Logoları
« : Haziran 12, 2008, 15:59:39 »
Teknenizin orijinal logosu güneş ve tuzdan silinmiş veya kıçtan takma motorunuzun arkasındaki marka kısmı silinmiş. Kolayı var.

http://www.brandsoftheworld.com/ adresine girip yukarıdan Logos sekmesine tıklayın ve aşağıdaki kutuya aradığınız markayı yazın (örnek Beneteau, Johnson). Size vektörel halinin dosyasını verecek. Götürün reklamcınıza istediğiniz renk ve büyüklükte kessin.

Murat Arabacı

• Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
Ynt: Marka Logoları
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2009, 15:58:07 »
Hakan korsanım,
Bu nasıl bir araştırmacı korsanlık nasıl güzel bir hizmet :-* :)

“Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan ve halkını esir eden, içerideki cephenin suskunluğudur.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Aziz Çınar

• Y/T organics
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 76 Mesajı Toplam
    104 Kere Beğenildi
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2009, 22:12:04 »
metin ağbi. bana orijınal  tutkum yazısını gönder. ben sana onu skeynirda tarayıp, ya da korelde hazırlayıp folyosunu da istediğin renk ve ölçüde kesip kargoyla gönderiyim. istersen adresim budur: yelkenci287@hotmail.com  takma kafana. senin teknen benim teknem. :)
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2009, 22:13:32 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »

Bülent Güngör

• Y/Y Ayandon
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Foça
  • 16 Mesajı Toplam
    22 Kere Beğenildi
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2010, 13:25:09 »
http://www.brandsoftheworld.com

sitesinde çok fazla sayıda logo mevcut. Bu logolar ".esp" uzantılı correl ile açılabiliyor. Yani reklamcı ve matbaada açılabilir. Ben ayrıca "Tutkum" kelimesine baktım, bulamadım. Ama size fikir vermesi açısından "tutku", "tutk", "tut" ve "tu" kelimelerine bakarak fikir edinebilirsiniz.

Ben beneteau logosu için reklamcıya gitmiştim. Bütün bunları ondan öğrendim. :)

Hakan Zorlu

• S/Y Maşallah - TUR 7
  • Gezgin Korsan
  • *
  • İstanbul
  • 135 Mesajı Toplam
    208 Kere Beğenildi
    • S/Y Maşallah
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2010, 00:44:20 »
Beneteau logosuna dikkat. Deniz atı logosu hep teknenin baş kısmına doğru bakacak. Normal kullanımlarda at sağa bakacak :)
Biz buna dikkat etmeyip o hatayı bi defa arkadaşın teknesinde yaptık ta. Meğerse iskele başa yağıştıracaksak asimetriğini basmalıymışız.

Marka Logoları Konusuna Ait Benzer Konular

Online Katalog Arşivi - 20.000 Ürün, 3000 Marka, 4900 E-Katalog
http://www.nauticexpo.com/Dünyada denizcilik üzerine imalat ve satış yapan bir çok firmanın katalogları jpeg formatında yüklenmi... Devamı...

Gösterim: 339 - Yanıt: 0 - Başlatan:Erdem Çakır
FARİA MARKA MOTOR SAATLERİ
iHTİYAC FAZLASI HIÇ KULLANILMAMIS 5 PARÇA MOTOR SAATİ 1- DEVİR SAATİ 2- HARARET 3-YAG BASINCI 4-YAKIT SEVİYE 5-VOLTMETRE Devamı...

Gösterim: 310 - Yanıt: 1 - Başlatan:Fatih Say
2 zamanlı hangi marka tercih edilmeli..
Merhaba,2 zamanlı 5 bg yeni bir motor alacağım. Mercury veya Tohatsu arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha uygundur..SHO.... Devamı...

Gösterim: 1174 - Yanıt: 38 - Başlatan:Hayıret Özkök
SATILIK QUICK MARKA 25AMPER REDRESÖR (AKÜ ŞARJ EDİCİ)
Arkadaşlar,Akü kapasitesini arttırdığım için teknemin üzerinde orjinal gelen Quick marka 25A redresörü daha büyük kapasiteli mod... Devamı...

Gösterim: 194 - Yanıt: 2 - Başlatan:Murat Cengiz
SATILIK LEWMAR MARKA 16KG GALVANIZ DELTA TİPİ ÇIPA
Arkadaşlar,Paslanmaz versiyonu ile değiştirdiğim için teknenin üzerindeki orjinal 16kg Lewmar Delta çapa boşa çıktı. İhtiyacı ol... Devamı...

Gösterim: 302 - Yanıt: 5 - Başlatan:Murat Cengiz
Açık deniz İngiliz RFD marka can salı
Her korsana açık denizde lazım olabilir. Bakımı yapılmamış İngiliz RFD marka 4 kişilik can salı . Çok uygun fiyata sizin olabili... Devamı...

Gösterim: 218 - Yanıt: 4 - Başlatan:İlhan Karaoğlu

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal