Şubat 2012 Fotoğraf yarışması fotoğraflarınızı bekliyor, katılım için buraya tıklayın...
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz de Scorcher'ımıza (ki kendisi dünyanın en güzel teknesidir)......... (ki kendisi dünyanın en güzel teknesinin sahibiydi)...
... Hüsne burada sadece vergi dairesinden yapılabilecek bir işlem olan mükellefliği yaptırmış, bu yasal bir zorunluluk. menkul-gayrimenkul ne alırsanız mükellefliği üzerinize almanız lazım....Üstüne bir de borcu yohtır manasına gelen yeşil kağıt aldıydık.
sen skorcır imalatına girdin kesin.. kıllanıyorum senden.. araştırıcam.
Çok eğlenceli bir şey bu Özden Korsan Goli teknesinin kaydını Delaware'e hiç gitmeden internet üzerinden hallettim, Bora Bora 1'i kaydetmek için Istanbul kazan ben kepçe bir resmi daireden birine dolanıp duruyorum...
Alıntı yapılan: Hüsne Altıok - Temmuz 21, 2010, 11:35:19Çok eğlenceli bir şey bu Özden Korsan Goli teknesinin kaydını Delaware'e hiç gitmeden internet üzerinden hallettim, Bora Bora 1'i kaydetmek için Istanbul kazan ben kepçe bir resmi daireden birine dolanıp duruyorum...Öyle olmasa İstanbul dan bi,haber kalacaktın...
Goli teknesinin kaydını Delaware'e hiç gitmeden internet üzerinden hallettim,
Alıntı yapılan: Hüsne Altıok - Temmuz 21, 2010, 11:35:19Goli teknesinin kaydını Delaware'e hiç gitmeden internet üzerinden hallettim,Artık yazsanız diyorum Goli kimdir, nedir, ne değildir.
Bugün de yağmur yağdı diye gitmedim daha liman başkanlığına... Ben de memurum.. ben de 657liyim..