Gönderen Konu: Baharatlı Sebze&Tavuk  (Okunma sayısı 587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cüneyt Baygün

• La goélette / Karabiber
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Bodrum
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Ynt: Baharatlı Sebze&Tavuk
« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2009, 07:50:44 »
Caner bey;
Biz sizin gibi ustadları da sık sık görmek isteriz kuzinede.
"Ayşe hanım teyzenin mutfak sırları" tadındaki tavsiyelerinizi özledik bilesiniz.

Hayal kurarken dikkatli olun ; gerçekleşebilir..

Amine Sarıaslan

• Gezgin Korsan
  • *
  • Antalya
« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2009, 20:08:47 »
Caner Korsan,

Desteğiniz için teşekkür ederim.. :)

Akıp giden muhabbeti baltalamamak adına google'ın suratsız desteğine ihtiyaç duyuyordum ama korsan dostların gülen yüzlü öğreticiliğini kesinlikle tercih ederim..  :)

Ayrıca bildiğim bütün tarifleri son derece eğlenerek paylaşırım... (Umarım yeter artık diyerek kapı dışarı edilmem sonunda  :D )

Sevgiyle... :)

Asım Tüfekçi

• S/Y Grandel of Sarum
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Fethiye
« Yanıtla #17 : Şubat 21, 2010, 16:09:25 »
merhaba arkadaşlar.bende size teknede yapabileceğiniz basıt ama tadına doyamıyacağız bir tarif vermek istiyorum.fırında yapmanızı tavsiye ederim .tepsiye yağlı kağıdı koyduk.Sebzelergüzel yıkanıp tepsıye koyuyoruz.(havuc,sogan,patates.kıpmızı pancar,yer elması kabuklarıyla,ufak domates,biber yanına ne arzu ediyorsanız kırmızı veya beyaz et.ben genelde tavuk incik tarafını yapıyorum.tepsiye yerleştirin.üzerine yarım cay bardağı zeytinyağ,istediğiniz baharatları serpın.ben özellıkle azkekikte ilave ediyorum 180 derecede  40 dak.sonraservise hazır.yer elması ve k.pancar gercekten harıka bir tat veryor.Afiyet olsun

S/Y Grandel of Sarum - Fethiye

Baharatlı Sebze&Tavuk Konusuna Ait Benzer Konular

Mantarlı &Tavuklu Makarna
  Hızlı pişen ve yanına ne koysanız keyifle kendine yakıştıran tarzıyla(ki çikolatalısını bile denemişliğim var  ),mutfak alemin... Devamı...

Gösterim: 237 - Yanıt: 8 - Başlatan:Amine Sarıaslan
kırmızı şarapta pişmiş tavuk budu
Adını bilmediğim bir yemek çok pratik ve nefis...Tavuk butları az yağda kapağı kapalı tencerede hoplata hoplata 5dk kadar kızart... Devamı...

Gösterim: 431 - Yanıt: 4 - Başlatan:Hüsne Altıok
Fenerbahçe &Kalamış marinada eşyalar toplanmış !!!!!
Bu gün marinada bizim pontona C1'e gittim bir de ne göreyim, ana bağlantı yollarında duran , bot, el arabası sandıklar , bir tek... Devamı...

Gösterim: 811 - Yanıt: 31 - Başlatan:Kerim Dişbudak
lotus daihatsu-birggs&stratton 27 ve rota seaman 575 ikilisi için pervane seçimi
selamlar arkadaşlar benim başlıkta da belirttiğim üzere bu markalarda ve modellerde bir teknem ve bir motorum var. motorun gücü ... Devamı...

Gösterim: 138 - Yanıt: 1 - Başlatan:Onur Tuna
ZINIO DIGITAL MAGAZINES&BOOKS-Yabancı Dergileri Internetten Okumak...
Basılı dergileri okumanın zevki başka tabiiki.  Ancak internette dergileri dijital ortamda okumanın da avantajları var: Düşük fi... Devamı...

Gösterim: 125 - Yanıt: 3 - Başlatan:Cengiz Esgi
CORNELIAN & LARIMAR (Kaptanlığa ilk adımlarım)
CORNELIAN & LARIMARKaptanlığa ilk adımlarımGöğsüne korsan kafası resmedilmiş lacivert bir tişört giyen 4-5 yaşlarında bir çocuk,... Devamı...

Gösterim: 576 - Yanıt: 20 - Başlatan:Tayfun Güler
Dakuwaqa's Garden Fiji & Tonga
muhteşemmmmmmmmm   Tiryaki korsanım seneyede burayamı gitsen acaba  www.youtube.com/embed/mcbHKAWIk3I Devamı...

Gösterim: 64 - Yanıt: 0 - Başlatan:Zafer Dedeoğlu

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal