Gönderen Konu: Zor Anlar bölümünü niye açtık?  (Okunma sayısı 1550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet Erem

• S/Y Lotus
  • Vardiya Zabiti
  • Gezgin Korsan
  • *
  • Istanbul
  • 75 Mesajı Toplam
    142 Kere Beğenildi
    • lotus seyir defteri
Zor Anlar bölümünü niye açtık?
« : Şubat 04, 2009, 00:17:18 »
Çeşitli dergilerde, yayınlarda benzerleri mevcut...
Hepimizin başına gelen, gelebilecek olan; bize bişeyler öğreten, ders çıkarmamızı sağlayan "zor anlar" vardır...
İş işten geçtikten sonra, ayağımızı karaya attığımızda dahi aklımızdan çıkmayan, başımızı yastığa koyduğumuzda gözümüzün önünden gitmeyen "anlar" hani...

Biraz formatı değiştirip, soru-cevap gibi yapalım diye düşündüm...
Anlatan o duruma nasıl gelindiğini, detayları anlatacak ve soruyu soracak!
İsteyenler daha detaylandırıp ek sorular yöneltebilirler...
Eminim çok iyi fikirler çıkacak, eminim eşi bulunmaz bir bilgi paylaşımı olacak...

Hadi karıştıralım logbook'ların tozlu sayfalarını, araştıralım hafızalarımızda "o hep unutmak istediğiniz" nahoş tecrübelerimizi, dökün taşları birer birer...

« Son Düzenleme: Mart 01, 2009, 23:36:13 Gönderen: Mehmet Erem »

S/Y Lotus

Mehmet Erem 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: tunc imamoglu (Ocak 15, 2012, 23:12:05)

Zor Anlar bölümünü niye açtık? Konusuna Ait Benzer Konular

Bu bölümü niye açtık
İlk teknemi suya indirmemden sadece 3,5 sene sonra İstanbul'lu bir yelkenci olarak benim için çok tanıdık olan bazı yerlerin bir... Devamı...

Gösterim: 1214 - Yanıt: 0 - Başlatan:Mehmet Çömlekçi
Zor Anlar-Nedenleri ve İncelenmesi
"Zor anlar" ile karşılaşan her denizcinin yazdığı-söylediği kendi tecrübeleri vardır. Genelleme yaparsak bunları 5 ana başlık al... Devamı...

Gösterim: 308 - Yanıt: 0 - Başlatan:Mehmet Erem
"Zor Anlar" Zor Durumda !
Vardiya zabiti gidince " Zor anlar " zor duruma düştü. Ne yapsak acaba? Devamı...

Gösterim: 409 - Yanıt: 7 - Başlatan:Orhan Barut
Yaratacagım zor anlar için görüşlerinizi bekliyorum
Bir arkadaşımın teknesini Marmaris ten İzmir e getireceğim,Tekne 9 metre boyunda ,geçen sene  pervaneye halat dolandığı için san... Devamı...

Gösterim: 563 - Yanıt: 7 - Başlatan:Ahmet Semiz
S/Y LOTUS zor anlar 1
Malum Merem korsan bu gün deniz cıktı  ...........Hala ses seda yokDöndüğünde her şey hazır olsun diye bu başlığı açtım. Bir de ... Devamı...

Gösterim: 727 - Yanıt: 18 - Başlatan:Ahsen Yüksek
Hasan Basri korsan zor anlar - Kayalık mı Karabatak mı?
Zor anlar bazen yıllar sonra anımsandığında çok komik anlarmış gibi anlatılıyor, oysa öyle korkmuştum ki o zaman, anlatsam tüm g... Devamı...

Gösterim: 717 - Yanıt: 20 - Başlatan:Hasan Basri Torun
Zor Anlar Yaşamamak İçin Neler Yapılmalı?
Zor Anlar konu başlığını açan ve bize karşılaşabileceğimiz pek çok zor anları örnek gösteren Merem Korsan'ın efsane Lotus'uyla b... Devamı...

Gösterim: 993 - Yanıt: 56 - Başlatan:Hüsne Altıok

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal