0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. K.

MALTEPE TEKNEBAŞI
« : Aralık 06, 2008, 19:46:15 »
Arzu eden GK ları teknebaşı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap na davet ediyorum.
Hamsiler benden likidini kap gel Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 saat 2:00 de Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
tel:0533 437 05 70
adres foto: Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. E.

Ynt: MALTEPE TEKNEBAŞI
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2008, 21:21:30 »
Sevgili Ömer.
Davetin için çok teşekkürler...
Ben ve Erol Ağabey (Erol Şar) memnuniyetle geliyoruz...

İtinayla macun yapılır doktordannn Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2008, 22:33:55 »
Ben de geliyorum ömer korsanım....

Tekneyi ve nasıl yaptığını çok merak ediyorum doğrusu... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Elimizden gelen bişeyler olursa boş gezdirme bizi ayağının altında... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yalnız bana zımpara yaptırma da ne iş verirsen ver.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. K.

« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2008, 22:46:11 »
anlaştık zımpara yok, bişeyler düşünürüz artık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben de geliyorum ömer korsanım....

Tekneyi ve nasıl yaptığını çok merak ediyorum doğrusu... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Elimizden gelen bişeyler olursa boş gezdirme bizi ayağının altında... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yalnız bana zımpara yaptırma da ne iş verirsen ver.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. A.

« Yanıtla #4 : Aralık 07, 2008, 20:02:53 »
Bern gelemedim ama kadir korsan gelecekti....umarım gelecektir.....Ben denize çıkacağım,gelmem çok zor olur.Benim hamsi ekmeğimi unutmayın.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2008, 20:04:13 Gönderen: Hüsne Altıok »

*

Ö. K.

« Yanıtla #5 : Aralık 07, 2008, 22:25:26 »
Hüsne korsan, Kadir korsan senin için hazırlamış olduğumuz siparişinizi bırakıp gitmiştir. Sorumlusu biz değiliz, bilginize Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bern gelemedim ama kadir korsan gelecekti....umarım gelecektir.....Ben denize çıkacağım,gelmem çok zor olur.Benim hamsi ekmeğimi unutmayın.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ö. K.

« Yanıtla #6 : Aralık 07, 2008, 22:27:21 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2008, 06:30:38 Gönderen: Ömer Kırcal »

*

Ç. K.

« Yanıtla #7 : Aralık 07, 2008, 23:01:27 »
Tekne nerde?Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
"Tekne bahane rakı şahane" tersanesi olmuş..
*

Ö. K.

« Yanıtla #8 : Aralık 07, 2008, 23:07:47 »
Abi sağ taraftan basamaklardan atlıyorsun hemen solunda tekne duruyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tekne nerde?Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
"Tekne bahane rakı şahane" tersanesi olmuş..
*

Ç. K.

« Yanıtla #9 : Aralık 07, 2008, 23:13:11 »
Ah, evet nasıl da görememişim.
(Sarhoşa bulaşacağına çalıyı dolaş demişler, ne basamağı ne teknesi pöfff)
*

Ö. K.

« Yanıtla #10 : Aralık 07, 2008, 23:15:31 »

üç büyükten sonra bööle oluyojjjj
Ah, evet nasıl da görememişim.
(Sarhoşa bulaşacağına çalıyı dolaş demişler, ne basamağı ne teknesi pöfff)
*

A. S.

« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2008, 23:17:35 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Herkes için deel...
Gurubun kısm-ı azamı arkasına yaslanmış, kimi sigarasını tellendirmiş...
Kimi rakı kadehini ağzına götürmüş.
Kırmızı montlu genç bi adam görünüyo orda ; herkesler doymuş ; bu
doymamış belli, istavritleri dişliyo !
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ç. K.

« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2008, 23:30:45 »
Onun maşallahı var!
*

H. Z.

« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2008, 00:51:07 »
Evet kırmızı montlu benim, Yaşar'ımda evden çıkarken röpteşambrı çıkarmış ama fuları unutmuş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. Yok be abi aç gözlülük durumu değil. En son ben gittim ondandır, herkeşler yemiş bitirmiş ben aç kurt gibi daldım hamsilere. Tam soğuk hamsileri kakaladılar bana diyecekken fırından 3. tepsi sımsıcakkk hamsiler çıktı. Allah razı olsun bu günde aç karnımızı doyuracak bir kapı bulduk bayram arifesinde.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu arada Ömer tekneyi nefis yapmış. Adam resmen detay çalışmış. Umarım teknenin resimlerini paylaşırda görürsünüz, hele bir tuvalet yapmışki cam mozaikli. Dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemiyorum.
*

M. E.

« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2008, 01:11:29 »
doğrusu Ömer inanılmaz bir iş becermiş...
sadece hamsiler ve sofra konusunda değil...
tekne konusunda da!
gördüklerimize inanamadık. süper bir malzeme bilgisi, inanılmaz bir proje tatbiki, detaycılık, hatta mükemmelliyetçilik ama kesinlikle mütevazı kişiliğini gölgelemiyor! zaten Öemr'de çarpıcı olan bu galiba. benim şahsi tespitim...
Her denizcinin tanıması, konuşması, sohbet etmesi gereken bir arkadaşımız, dostumuz...
İyi ki varsın!

Teşekkürler...